Studerende på designteknologen har de seneste uger arbejdet på et case study om H&M og udviklet deres bud på et nyt hypotetisk bæredygtigt koncept til H&M Divided målrettet unge mellem 14 og 17 år.

Martin Bregnhøi har både undervist elever på musikkonservatoriet og it-studerende her på KEA. Forskellen på de to og behovet for jazz i fremtidens uddannelse var emnet for et oplæg på Educa Berlin, som skabte livlig debat.

Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.

Studerende på Smykker, Teknologi og Business har designet emballage og displays til virksomheden Marc’Harit, der forhandler bæredygtige perler til blandt andre Shamballa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at varius augue, eu porta nunc. Etiam a lacus tincidunt, condimentum felis eget, posuere nisi. Etiam bibendum neque nulla, eget maximus ligula consectetur vitae.